Over Bond Park

Bond Park Breda is een uniek concept voor werken en verblijven op maat in een inspirerende omgeving. Van flexplek tot volledig ingericht kantoor, van vergaderruimtes huren tot lunchen in het aanwezige restaurant. Bij Bond Park is het allemaal mogelijk!

Bond Park is strategisch gelegen in de Benelux op nog geen 2 minuten rijden van de A16/E19. Bij aankomst betreed je onze royale parkeerplaats met ruim 600 parkeerplaatsen op eigen terrein. Na een vriendelijk welkom bij onze receptie stapt u het overweldigende gebouw binnen waar verschillende bedrijven, flexplekken en vergaderzalen te vinden zijn.

Tijdens een lange werkdag is er de mogelijkheid om te genieten van een uitgebreide lunch in ons restaurant. Ook verzorgen wij graag koffie, thee en een eventuele lunch tijdens een vergadering.

Kortom; wilt u werken in hardwerkende maar ontspannen omgeving in een pand vol levende bedrijven, dan bent u bij Bond Park aan het juiste adres!

CENTRAAL GELEGEN IN DE BENELUX !

Bondpark is strategisch gelegen in de Benelux, op een prominente locatie aan de Zuiderlijke rondweg van Breda op 2 minuten afstand van de snelweg A16 / E19